1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Stabilitet politik

Shqipëria duhet të vazhdojë përpjekjet për të drejtat e pakicave, të drejtat e pronësisë dhe uljen e numrit të azilkërkuesve në vendet e BE.

Ajo që po ndodh në politikën e ditës në Tiranë, është gatishmëria e qeverisë për bisedime me opozitën, por "pa negociuar mandatin e qeverisë deri kur të vijnë zgjedhjet parlamentare të rradhës". Opozita kërkon largimin e kryeministrit Rama, rrëzimin e qeverisë së tij dhe zgjedhje të parakohshme parlamentare.