1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
ShoqëriaSpanjë

Spanjë - Vendbanimi më i madh ilegal i Europës

28 Mars 2023

Një prej lagjeve më të varfra në Europë gjendet shumë afër Madridit - Canada Real është një vendbanim i paligjshëm me tenda dhe kasolle të vogla.

https://p.dw.com/p/4PMpz