Sonila dhe Fabio kursimet e dasmës i përdorën për një udhëtim 16-mujor në Azi | Ballina | DW | 21.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Sonila dhe Fabio kursimet e dasmës i përdorën për një udhëtim 16-mujor në Azi

Këtë eksperiencë Sonila e ka ndarë edhe në blogun e saj “Travelling with Sonila”. Ushqimi tradicional ka qenë pjesë e rëndësishme e blogut. Ata e kanë shmangur “ushqimin e rrugës”, aq i zakonshëm në Azi.

Shiko videon 07:28