1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Si moto dialogu - Komuniteti hebre në Bosnje

5 Qershor 2024

"La Benevolencija" është një organizatë humanitare e komunitetit hebre në Sarajevë dhe një nga më të vjetrat në Bosnje. Tea Abinun rrëfen si kjo organizatë e ka ndikuar në identitetin e saj si boshnjake hebraike.

https://p.dw.com/p/4fZfh

"La Benevolencija" është një organizatë humanitare e komunitetit hebre në Sarajevë dhe një nga më të vjetrat në Bosnje. Tea Abinun rrëfen si kjo organizatë e ka ndikuar në identitetin e saj si boshnjake hebraike.