″Shkolla Digjitale″ dhe ″Star Labs″, shembuj të suksesit ndërkombëtar | FOKUS | DW | 16.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

"Shkolla Digjitale" dhe "Star Labs", shembuj të suksesit ndërkombëtar

"Shkolla Digjitale" aktualisht numëron mbi 1500 nxënës në 8 pika të ndryshme në Ballkan dhe në Evropë. Themeluesja e shkollës Hana Qerimi është shpallur gruaja e vitit në fushën e Teknologjisë Informative në garën e quajtur ICT Awards në Tiranë.

Shiko videon 04:21