1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Amrum, Detu Wadden, Park Kombëtar në Detin e Veriut në Schleswig Holstein.
Fotografi: C. Kaiser/blickwinkel/picture alliance

Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein (lexo: (Shlesvig-Holshtajn) është shteti federal më verior në Gjermani. Shtrihet midis Detit të Veriut dhe Detit Baltik, u themelua në vitin 1946. Kryeqyteti quhet Kiel.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë