1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Sali Berisha me krahun e lartë duke folur në foltoren e protestës.
Fotografi: Franc Zhurda/AP/picture alliance

Sali Berisha

Bashkëthemelues i Partisë Demokratike të Shqipërisë, president në vitet 1992-1997 dhe kryeministër në vitet 2006-2013.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë