1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Njerëz duke bërë Stand-up Padling në liqen.
Fotografi: Harald Tittel/dpa/picture alliance

Saarland

Saarland (lexo: Zaarland) ose Landi i Zarës është një shtet federal në Gjermaninë jugperëndimore. Iu bashkua Republikës Federale në vitin 1957 pas një referendumi. Është në kufi me Francën dhe Luksemburgun.