1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Rruga bashkimit

Qipro është e ndarë në dy pjesë një turke dhe një greke që nga viti 1974.

Sekretari i Përgjithshëm i OKB, Antonio Guterres ka nisur një përpjekje të re për të mbledhur në tryezën e bisedimeve qipriotët turq dhe grekë.