1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Shkëmbi i Lorelajës (Loreley) në buzë të Rinit, në buzë të Rrugës Romantike.
Fotografi: Volker Preußer/IMAGO

Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz është një shtet federal në Gjermaninë jugperëndimore, me kryeqytet Mainzin. 42 për qind e sipërfaqes është e mbuluar me pyje dhe 36 për qind përdoret për bujqësi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë