1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Reforma zgjedhore

Për Shqipërinë është e rëndësishme të ketë një sistem ligjor dhe gjyqësor që funksionon si duhet.

Reforma zgjedhore është rekomanduar prej kohësh nga organizatat ndërkombëtare. Shqipëria duhet të ketë një sistem drejtësie që të funksionojë si duhet, të ketë Gjykatën e Lartë dhe Gjykatën Kushtetuese.

Artikuj të tjerë