Pushteti i hormoneve | Të gjitha përmbajtjet | DW | 26.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Pushteti i hormoneve

Nëse je i dashuruar, i lumtur apo i trishtuar - Hormonet janë ato që komandojnë shpirtin dhe turpin tonë. Secili prej tyre është i rëndësishëm e ka rolin e vet me qëllim që ne të funksionojmë.