Projekti i DW Generation99 - brezat e të ardhmes | FOKUS | DW | 27.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Projekti i DW Generation99 - brezat e të ardhmes

Projekti i Deutsche Welles Generation99, i organizuar nga Adelheid Feilcke, Ivan Gjerkoviq dhe Bahri Cani, ka mbledhur këtë vit studentët nga Kosova dhe Serbia, të lindur në kohën e luftës së Kosovës.

Shiko videon 08:00

Në qershor studentët e Universitetit të Prishtinës dhe Bogradit janë takuar në Kumanovë, në përvjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Kumanovës. Ndërsa në dhjetor studentët nga Beogradi dhe Novi Sadi vizituan për herë të parë Kosovën, ku u pritën nga kolegët e tyre kosovarë. Studentët së bashku kanë vizituar edhe Mitrovicën e Jugut dhe të Veriut. Përshtypjet e tyre ishin vërtetë shumë interesante. Për më shumë, shikoni kronikën e përgatitur nga Elona Elezi.