1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Meloni, bjonde, me flokë të drejta të gjata, e veshur em kostum ngjyrë krem, dhe Orban, një burrë në moshë, me flokë të thinjura pjesërisht, pak i mbushur, me kostum të errët, këmishë të bardhë dhe kravatë bojëqielli, ia ka kapur të dyja duart kryeministres italiane.
Fotografi: Geert Vanden Wijngaert/dpa/picture alliance

Populizmi

Populizmi është një formë e politikës që përpiqet të ndryshojë ekuilibrin e pushtetit politik përmes dramatizimit dhe kritikës së elitave në pushtet.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë