1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Poloni, Varshavë, një shesh i madh me kalldrëm dhe anash me ndërtesa të vjetra.
Fotografi: Daniel FranzFotografi: Daniel Franz

Polonia

Polonia është një republikë parlamentare në Evropën Qendrore dhe një shtet fqinj i Gjermanisë. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh i vendit është Varshava. Polonia është anëtare e Bashkimit Evropian që nga viti 2004.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë