Pakica boshnjake në Shqipëri | FOKUS | DW | 28.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Pakica boshnjake në Shqipëri

Rreth 10 mijë boshnjakë jetojnë në Shqipëri, afër 8 mijë ne tre fshatrat e Shijakut: Borake, Borake e Vjetër dhe Koxhas.

Shiko videon 07:44