1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Perëndim dielli pas vargjeve shkëmbinjsh të thepisur në det
Fotografi: imago/imagebroker/D. Kreher

Norvegjia

Mbretëri në Evropën Veriore, ndodhet në Gadishullin Skandinav dhe kufizohet me Suedinë në lindje dhe Finlandën dhe Rusinë në verilindje. Është antar në NATO, por jo në BE.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë