...nobelistja e paqes Shirin Ebadi: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 02.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...nobelistja e paqes Shirin Ebadi:

“Kur e dëgjova për herë të parë Deutsche Welle-n para shumë vitesh, shijova neutralitetin dhe kompetencën e kësaj radioje. Pas kësaj i dëgjoja vazhdimisht lajmet dhe kronikat."

"E kur më vonë DW nisi me ofertën online në gjuhën farsi – kisha mundësinë jo vetëm në orën e programit, por në çdo kohë të vizitoja faqen e internetit për t’u informuar. Deutsche Welle- farsi ofron veç informacioneve neutrale dhe të paanshme, edhe shumë artikuj dhe seri fotografike, që unë i ndjek me interes. Unë i falenderoj përgjegjësit, redaktorët dhe gazetarët e Deutsche Welle-s për angazhimin e tyre dhe i uroj për 60-vjetorin.“