1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Një çift lezbikesh i trembet Giorgia Melonit

14 Tetor 2022

Fituesja e zgjedhjeve në Itali, kryetarja e "Frattelli d'Italia", Giorgia Meloni mbështet një politikë mjaft konservatore ndaj familjes. Maria dhe Monica, një çift lezbikesh, kanë frikë se do t'i ndjejë pasojat drejtpërdrejt në familjen e tyre.

https://p.dw.com/p/4IBOJ