Ndotja e lumit Vardar #DW_BalkanBooster | FOKUS | DW | 06.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Ndotja e lumit Vardar #DW_BalkanBooster

Ngjyra e lumit Vardar ndryshoi vitet e fundit, ndotja që i bëhet lumit për vite me radhë, ende vazhdon. Peshqit e lumit janë të helmuar dhe vaditja e fushave nga Vardari ndot produktet. Ndiqni videon e Ernës dhe Irenës për #DW_BalkanBooster në kërkim të fajtorëve dhe zgjidhjes për këtë katastrofë mjedisore.

Shiko videon 02:10