1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ndihma humanitare

Vetëm në vitin 2018, qeveria gjermane ofroi 1,8 miliardë euro ndihmë humanitare dhe zhvillimi.

Qeveria gjermane ka mbështetur në vitet 2014-2017 me rreth 4 miliardë euro projektet humanitare të Kombeve të Bashkuara dhe Kryqit të Kuq. Vetë qeveria gjermane nuk ka projekte humanitare, por i jep mbështetje financiare organizatave të ndryshme. Tre të katërtat e fondeve të Gjermanisë në vitet 2014-2017 shkuan për organizatat e OKB-së, si programi i OKB-së për Ushqimin, UNHCR dhe organizata e OKB-së për Palestinën.

Artikuj të tjerë