1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Logo der NATO, North Atlantic Treaty Organisation

NATO

Aleanca e Atlantikut Verior është një aleancë politike dhe ushtarake e themeluar në vitin 1949 me qëllimin kryesor që të sigurojë mbrojtjen e vendeve anëtare në Evropë dhe Amerikën e Veriut.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë