1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
PolitikëLindja e Mesme

Mision i vështirë - Ndihmat për Gazën nga ajri

19 Prill 2024

Megjithë njoftimin e fundit të Izraelit se ndihmat humanitare do të vërshojnë në Gaza, qindra kamionë me ndihma ende presin. Shpërndarja e tyre vështirësohet nga kontrollet dhe nga ana logjistike.

https://p.dw.com/p/4ex97

Prej javësh shumë pak ndihma kalojnë kufirin për në Gaza. Megjithë njoftimin e fundit të Izraelit se ndihmat humanitare do të vërshojnë në Gaza, qindra kamionë me ndihma ende presin, shpërndarja e tyre është shumë e vështirë nga ana logjistike. Nga mesi i marsit një ekip gjermano-francez shpërndan nga ajri ndihma në Gaza, por ky është një mision edhe më i vështirë.