Me dymbëdhjetë taksi përreth botës | Të gjitha përmbajtjet | DW | 18.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Me dymbëdhjetë taksi përreth botës

Kudo në botë taksia është një vend i shkëmbimit kulturor. Edhe nëse si pasagjer udhëton me një taksi të vjetër, me një barkë prej druri apo me një limuzinë luksoze: në taksi mund të njohësh nga afër njerëzit dhe vendin.