1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Flamuri i Malit të Zi duke u valëvitur në shtizë.
Fotografi: picture alliance/Prisma ArchivoFotografi: picture alliance/Prisma Archivo

Mali i Zi

Një nga gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor, në kufi me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjë-Hercegovinën dhe Kroacinë. Fitoi pavarësinë më 2006. Është anëtar i NATO-s dhe kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë