1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Të rinj eurofikë duke bërë gëzuar me kriko birre njëlitërshe.
Fotografi: Frank Hoermann/SvenSimon/picture alliance

München - Mynih - Munih - Minhen

Kryeqyteti i Bavarisë është i famshëm për dy gjëra: Oktoberfest dhe ekipin e futbollit, FC Bayern. Me 1,4 milionë banorë, është i treti për nga popullsia në Gjermani.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë