1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë
Reklamë
Reklamë

Let's face it - Dilema e emigracionit

Të qëndrosh apo të mërgosh? Projekti i Deutsche Welles "Let's face it" sjell zërat e qytetarëve nga Shqipëria e Kosova, atyre që janë në kërkim të një perspektive më të mirë në jetë, por edhe në dyzim, shpresat e tyre të mëdha për ëndrrën europiane dhe pikëpyetjet që sjell me vete ndryshimi. 

Reklamë

MIGRACIONI