1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Pema e Krishtlindjeve me dekorime natyrale me biskota dhe shirita prej popkorni.
Fotografi: Diana Miller/Dorling Kindersley/picture alliance

Krishtlindje

Dita kur të krishterët festojnë lindjen e Jezu Krishtit, më 25 dhjetor, por zakonisht festimet fillojnë që më parë. Kishat ortodokse sllave e festojnë më 7 janar.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë