1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një burrë me një xhaketë të kuqe dhe drapër, çekan dhe yll  të verdhë të stampuar mbi shpinë, duke parë Katedralen e Shën Vasilit në Moskë.
Fotografi: Alexander Nemenov/AFP/Getty Images

Komunizmi

Sundimi i doktrinës komuniste në shumë vende të botës, me të gjitha pasojat dhe sfidat që vijnë me këtë lloj regjimi politik.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza