1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Japonia

Japonia është një shtet ishullor në Oqeanin Paqësor dhe përbëhet nga një zinxhir ishujsh që shtrihen përgjatë bregut lindor të Azisë. Ka gjithsej 6.852 ishuj.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza