imm cologne Meka e banimit - Panairi ndërkombëtar i mobiljeve në Këln | Të gjitha përmbajtjet | DW | 14.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

imm cologne Meka e banimit - Panairi ndërkombëtar i mobiljeve në Këln

Panairi ndërkombëtar i mobiljeve në Këln "imm cologne 2014" prezanton tendencat e reja në mobilimin e shtëpisë dhe kulturën e banimit. Në modë janë interiorët e karakterizuar prej individualitetit dhe kreativitetit.