1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Bashkia e Hamburgut me  në sfond liqenin "Alster", i ndarë në dy pjesë.
Fotografi: Daniel Reinhardt/dpa/picture alliance

Hamburg

Qyteti i Lirë dhe Hanseatik i Hamburgut është qyteti i dytë për nga popullsia në Gjermani me 1.75 milionë banorë. Në të njëjtën kohë, Hamburgu është një nga 16 landet e Gjermanisë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë