Gjermanët dhe fjala ″Inshallah″ | FOKUS | DW | 20.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Gjermanët dhe fjala "Inshallah"

Shprehja “Inshallah” që në vitin 1942 është e vendosur edhe në fjalorin drejtshkrimor më të njohur në Gjermani, Duden. Por a e dinë gjermanët kuptimin e fjalës?

Shiko videon 01:56