Gieselwerder - skenë e kulturës shqiptare | Të gjitha përmbajtjet | DW | 27.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Gieselwerder - skenë e kulturës shqiptare

Më 22-23 gusht u organizua në Gieselwerde festa shqiptare e verës- pazar shqiptar, muzikë, gatime dhe tekstilet shqiptare tërhoqën mjaft vizitorë gjermanë. Një tur fotografik në dy ditët e Shqipërisë në Gieselwerder.