1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Japoni,G7, poster, me rastin e takimit të ministrave të financave, në Nigata.
Fotografi: Issei Kato/REUTERS

G7

Gruipi kombeve më industriale. U themelua në vitin 1975 për të diskutuar për çështje të politikave ekonomike globale. Përbëhet nga Britania e Madhe, Franca, Gjermania, Italia, Japonia, Kanada dhe SHBA

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza