1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Media

Fshati Leran në Preshevë.

25 Shkurt 2019

Në këtë kafené në fshatin Leran të Preshevës, shqiptarë dhe serbë takohen çdo mbrëmje për të luajtur një lojë turke.

https://p.dw.com/p/3E4bu