1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fake News

Dy projektligje kundër Fake News në portalet dhe median on line u miratuan nga qeveria dhe pritet të kalojnë në parlament në Shqipëri.

Sipas qeverisë dy projektligjet të njohura si "Paketa anti shpifje” janë përpjekje për të luftuar Fake News - lajmet e rreme, për të mbrojtur fëmijët nga abuzimet on line, për të forcuar Autoritetin e Mediave Audio - Vizuale. Gazetarët dhe shoqatat e tyre thonë se ligji censuron dhe vendos kontroll administrativ mbi median.

Artikuj të tjerë