#Europeo | FOKUS | DW | 13.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

#Europeo

Të studiosh pa tarifa është shumë e rëndësishëme, thonë studentët. Në Gjermani, Francë, dhe vitin e kaluar edhe në Shqipëri, pati përsëri protesta për të parandaluar tarifat e shkollimit, ose për t'i ulur ato. Çfarë mendoni ju, janë tarifat për universitet të arsyeshme? Ku planifikoni të studioni ju? #Europeo

Shiko videon 02:08