1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Elon Musk, portret
Fotografi: Gonzalo Fuentes/REUTERS

Elon Musk

Multimiliarderi Elon Musk është pronar i kompanive të njohura si prodhuesi i makinave elektrike Tesla, kompania e hapësirës ajrore SpaceX - dhe platforma e mediave sociale Twitter.