Eksodi i madh i shqiptarëve - 2 korriku 1990 | Të gjitha përmbajtjet | DW | 08.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Eksodi i madh i shqiptarëve - 2 korriku 1990

3200 shqiptarë u gjendën në korrik të vitit 1990 në Ambasadën e RFGJ në Tiranë. Tërheqja e tyre nga Brindizi dhe prurja në Gjermani u bë nga Kryqi i Kuq Gjerman. Kronologji fotografike e eksodit të madh të shqiptarëve: