1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Cathrin Schaer

Gazetare e pavarur që jeton në Berlin. Ajo boton në një sërë mediash, duke përfshirë New York Times, The Atlantic, Al Jazeera dhe The Guardian.

Cathrin ka punuar më parë për Spiegel Online dhe Handelsblatt. Në DW, punon si redaktore dhe autore për redaksinë e Lindjes së Mesme.

Kaloje seksionin tjetër Artikuj të përzgjedhur nga Cathrin Schaer
Kaloje seksionin tjetër Artikuj nga Cathrin Schaer