1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Ushtarë të ngarkuar me municion duke hyrë në një avion.
Fotografi: Torsten Kraatz/Bundeswehr/picture alliance/dpa

Bundeswehr

Emri i forcave të armatosura të Republikës Federale të Gjermanisë. Ushtria gjermane u themelua në vitin 1955 dhe është një ushtri parlamentare: operacionet e armatosura kërkojnë miratimin e Bundestagut gjerman.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë