1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Berlinale, Festivali Ndërkombëtar i Filimit

Berlinale, Festivali Ndërkombëtar i Filimit zhvillohet çdo vit në Berlin, ku kineastë dhe artistë nga e mbarë bota marrin pjesë në konkurrimin e produksioneve në zhanre të ndryshme të kinematografisë për ariun e artë.