1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një burrë me syze që shikon në drejtim të kamerës dhe buzëqesh
Benjamin Knight, është autor i DW dhe ekspert për shoqërinë gjermaneFotografi: DW

Ben Knight

Ben Knight shkruan për politikën dhe shoqërinë gjermane.

Ben raporton gjerësisht për DW mbi partitë politike të Gjermanisë, por edhe mbi rritjen e ekstremit të djathtë, tregtinë gjermane të armëve dhe gentrifikimin.

Në jetët e mëparshme, ai ka shkruar për shumë gjëra, si për Scientology në Berlin, zoofilinë në Gjermaninë perëndimore, kultet pagane në Gjermaninë lindore, peshkimin e paligjshëm në Sierra Leone, Oktoberfest në territoret Palestineze, statujat e Stalinit në Gjeorgji dhe fenomene të tjera të jetës në.

Kaloje seksionin tjetër Artikuj të përzgjedhur nga Ben Knight
Kaloje seksionin tjetër Artikuj nga Ben Knight