1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

BE SHBA

Trump shpreson se mund të lidhë një "marrëveshje të mirë dhe të drejtë" me Bashkimin Evropian. Kancelarja gjermane Merkel tha se është e interesuar për bisedime më të thella.

Kancelarja Merkel theksoi se Evropa dëshiron sa më shpejt të jetë e mundur një marrëveshje tregtare me SHBA dhe është e interesuar për bisedime më të thella. Trump tha, se shpreson që të mos t'i duhet të mendojë për dogana ndëshkuese për automjetet gjermane dhe se dëshiron të lidhë një "marrëveshje të mirë dhe të drejtë" me Bashkimin Evropian, megjithëse BE është po aq i "ashpër" sa Kina në këtë drejtim.

Artikuj të tjerë