1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani Perëndimor

BE dhe Ballkani Perëndimor në udhëkryq: procesi i zgjerimit duhet të përshpejtohet deri në arritjen e qëllimit final. Nëse kjo nuk arrihet politika e zgjerimit dhe BE, si aktor politik në BP do të humbasin qëllimin.

Mënyra sesi ka funksionuar deri tani zgjerimi i BE në Ballkanin Perëndimor (BP), duhet të ndryshojë në mënyrë që zgjerimi si politikë dhe BE si aktor i politikës në BP të mbeten të besueshme. BE dhe BP janë në udhëkryq.

Artikuj të tjerë