1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Nxënëse të shkollës fillore në Afganistan, të mbuluara kokë e këmbë.
Fotografi: Shabnam Alokozay/DW

Afganistani

Republika Islamike e Afganistanit është nën sundimin e talebanëve që nga viti 2021, pas tërheqjes së trupave amerikane dhe aleate të NATO-s.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza