1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Hitler in Paris vor Eiffelturm
Fotografi: Arkivi/IMAGO

Adolf Hitler

Adolf Hitler (1889 - 1945) ishte ideatori i nacional-socializmit dhe sundimtari diktatorial i Rajhut Gjerman nga viti 1933 deri në vdekje, në vitin 1945.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza