1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Praga, kryeqyteti i Çekisë, me dëborë.
Fotografi: Deng Yaomin/Xinhua/dpa/picture alliance

Çekia

Republika Çeke është një vend në Evropën Qendrore Lindore. Ajo u krijua në 1993 përmes ndarjes së Republikës Federale Çeke dhe Sllovake (Çekosllovaki). Kryeqyteti është Praga.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë