1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Volkswagen, Emblema VW duke e mbajtur në dorë një punëtor me doreza. Në sfondin e mjegulluar duket një punishte e VW, në Wolfsburg
Fotografi: picture-alliance/dpa/J. Stratenschulte

Volkswagen, VW

Volkswagen është një prodhues automobilash me seli në Wolfsburg, Gjermani. Është prodhuesi më i madh gjerman i makinave dhe prodhuesi i dytë më i madh i makinave në botë.